Home /
Over Tecque

Over Tecque

Dé proactieve Technische vacaturesite van Nederland!

Tecque helpt bedrijven met het invullen van hun vacatures in de techniek. Dit doen we op een transparante manier, zonder tussenkomst van recruitmentbureaus. Kandidaten zien bij welk bedrijf ze solliciteren en bedrijven ontvangen gewoon open cv's. Op deze manier houden we het overzichtelijk voor klanten én kandidaten!

Voor een volledig overzicht van onze services kijk je hier.  


Open en transparant

Onderzoek heeft uitgewezen dat recruitmentbureaus 90% van de vacatures plaatsen op andere vacaturesites. Hierdoor krijg je een vertroebeld beeld van het aantal vacatures, verschuift je eigen vacature onnodig snel naar pagina 10, is er weinig tot geen transparantie voor de kandidaten bij het solliciteren en reageert de technische specialist veel minder snel gezien de steeds slechtere naam van de recruitmentbureaus.
 
Bij Tecque kunnen daarom alleen directe werkgevers hun vacatures plaatsen. Recruitmentbureaus worden niet toegelaten tot Tecque en kunnen zodoende de site niet vervuilen met hun vele -vaak niet eens daadwerkelijk openstaande- vacatures. Dit maakt Tecque.nl eerlijk, open en transparant.


Proactief Research Team

Tecque is de enige vacaturesite met een eigen Resource Team. Dit ervaren team benadert via ons grote en voortdurend groeiende netwerk proactief potentiële kandidaten passend bij jouw vacature en woonachtig in de regio. Dit betekent dat je niet alleen sollicitaties ontvangt van actief werkzoekenden, maar ook van latent werkzoekenden; mensen die goed op hun plaats zitten en niet actief solliciteren, maar wel openstaan voor een leuke nieuwe uitdaging. Dit maakt het mogelijk om de openstaande vacatures binnen relatief korte tijd in te vullen met uitsluitend de beste kandidaten. Alle zorgen uit handen

Tecque draagt zorg voor vele administratieve zaken waaronder het plaatsen van de vacatures. Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Tecque. Ons ervaren advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site. Verder houden wij de kandidaten feedback, het aantal sollicitaties, het aantal views, het aantal reacties en de ratio's hiervan voor je bij. Zo heb jij meer tijd voor je eigen werkzaamheden!


Vergroot je naamsbekendheid
Tecque biedt vele mogelijkheden voor Extra Exposure, zoals je eigen banner, bedrijfsprofiel of logo op onze website. Hiermee krijg je niet alleen extra veel sollicitaties binnen korte tijd, maar je vergroot er ook je naamsbekendheid mee!
 
Adverteren op Tecque is een zeer gerichte manier om je organisatie onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe lang jouw exposure online staat. De effectiviteit (aantal clicks / impressies) is precies te volgen en de resultaten zijn direct inzichtelijk te maken. Zo bereik je een groot publiek van technische specialisten met meetbaar resultaat!

Klik hier voor alle mogelijkheden.


Verrassend lage prijzen

Bij Tecque houd je de kosten verder lekker laag. Je betaalt alléén voor een kandidaat als je zelf besluit dat je deze door ons aangedragen kandidaat in dienst wil nemen. Deze vergoeding ligt bovendien gemiddeld 75 procent lager dan bij werving- en selectiebureaus.

Tecque biedt naast de losse diensten ook een All-In Pakket. Het All-In Pakket biedt je een compleet pakket waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten van Tecque tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je meerdere technische specialisten zoekt is het All-In Pakket de beste manier om kosten, energie en tijd te besparen. Lees hier hoe dit werkt.
 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons