Sinds de oprichting in 1932 is Donk Industries een deskundige partner op het gebied van aluminium hoge druk spuitgietwerk, mechanische bewerking van producten en poedercoating voor diverse toepassingen. De uitgebreide mogelijkheden in de productiefaciliteiten zijn er op gericht een optimale keten te vormen en een compleet product te af te leveren.

Over Aluminium Donk

One stop shop voor aluminium producten. Vanaf de oprichting in 1932 houden zij zich bezig met de verwerking van aluminium voor een veelheid aan toepassingen.

De unieke combinatie van productie capaciteiten is met recht uniek te noemen. Door het samen brengen van alle mogelijke facetten van het productieproces voor aluminium zijn zij in staat snel, accuraat en volledig te voorzien in de wensen van de opdrachtgevers.

De aluminiumgieterij heeft een gietcapaciteit tot 10 kg aluminium per product. De poedercoaterij is volledig voorzien van de juiste voorbehandelingsmethoden om aluminium optimaal te beschermen en te voorzien van alle moderne poedercoatings die in de markt verkrijgbaar zijn.

Afdelingen bij Aluminium Donk

De CNC bewerkingsafdeling is uitgerust met de modernste machines, zowel drie assige bewerkingscentra als vijf-assige bewerkingscentra zijn aanwezig. Alle bewerkingscentra zijn centraal te programmeren door de modernste CAM-programmatuur.

Door de aanwezigheid van een eigen productontwikkelingsafdeling en gereedschapmakerij kunnen zij borg staan voor het optimaal ontwikkelen van de gevraagde producten. Aangezien het gehele proces onder een dak plaats vindt dragen zij zorg voor het optimaliseren van de producten voor elk van de benodigde processen en niet alleen voor een enkel proces. Dit brengt uiteraard zeer veel voordelen met zich mee.

Het uitvoeren van alle processen op een locatie is uiteraard ook een groot logistiek voordeel, de afnemers bestellen slechts bij een leverancier en krijgen het gewenste product kant en klaar aangeleverd.

Waar zit Aluminium Donk?

Aluminium Donk is te vinden vlak boven de grens van Utrecht en Zuid-Holland, naast het plaatsje Lopik. Met de auto is het bedrijf goed te bereiken en zal je niet snel last hebben van files o.i.d.          

5 vacatures

Ervaren Gereedschapmaker bij Aluminium Donk B.V.LOPIK24732
Gereedschapmaker bij Aluminium Donk B.V.LOPIK24753
Junior Gereedschapmaker bij Aluminium Donk B.V. LOPIK24933
Medior Gereedschapmaker bij Aluminium Donk B.V.LOPIK24934
Senior Gereedschapmaker bij Aluminium Donk B.V.LOPIK24935