Arcobel Embedded Solutions is een toonaangevende distributeur en systeemintegrator van industriële computers, embedded systemen en industriële insteekkaarten.

Over Arcobel

Iedere dag staan meer dan 25 medewerkers klaar om de klant te ondersteunen met al zijn vragen. Ze zijn in staat om ondersteuning te geven bij het ontwikkelproces voor nieuwe computergestuurde oplossingen. Ze adviseren klanten over de te gebruiken producten en behoeden hen voor valkuilen. In de markt staat Arcobel bekend om hun innovatieve en flexibele insteek.

De relaties geven keer op keer aan dat ze zich als een betrouwbare, op kennis gedreven en uitermate klantvriendelijk partner zien. Hierdoor kunnen ze een indrukwekkende referentielijst overhandigen waarin ze succesvol hebben geacteerd en waar onlosmakelijk hun toegevoegde waarde naar voren komt. Of het nu systemen zijn voor de telecom, transport, machinebouw of de maritieme sector ze kunnen altijd passende producten leveren gebaseerd op een jarenlange ervaring.

Werken bij Arcobel

Arcobel biedt een unieke, platte, informele, flexibele en prettige werkomgeving met 25 medewerkers, waar visie en inzet nog echt gewaardeerd worden. Daarnaast kun je rekenen op een collegiale werksfeer, een prima beloning, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar is Arcobel gevestigd?

Het kantoor van Arcobel is gevestigd in het plaatsje Heesch, tussen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Het bedrijf is makkelijk te bereiken aangezien het naast de snelweg ligt en met bushaltes op steenworpafstand van de voordeur.

2 vacatures

Technisch Commercieel Adviseur Binnendienst bij Arcobel Embedded Solutions BVHEESCH24895
Junior Technisch Commercieel Adviseur Binnendienst bij Arcobel Embedded Solutions BV HEESCH25011