Rosario is een toonaangevende, onafhankelijke leverancier in de tweedelige blikindustrie. Het personeel van Rosario is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het printen en coaten van blikken op hoge snelheid. Zij zijn echte specialisten die ervoor zorgen dat de machine in optimale conditie blijft. 

Over Rosario Can Technology

Ze bieden een totaalpakket, ze verkopen niet alleen Decorateurs en Coaters, ze serveren deze ook met reserveonderdelen, onderhoud en verbruiksartikelen.
Rosario biedt oplossingen voor afdrukken op hoge snelheid. Rosario streeft ernaar de productie-efficiëntie en bijgevolg de winstgevendheid van hun klant te verbeteren. Om dit maximaal te kunnen bereiken, hebben ze zich volledig toegewijd om te kunnen printen en alle bijbehorende processen.

Samenvattend betekent dit voor hun klanten:

  • Een onafhankelijke, professionele organisatie;
  • Specialisatie en fundamentele kennis van het afdrukken van tweedelige blikjes;
  • Ervaren en opgeleide ingenieurs;
  • Een enkel adres voor het verbeteren van de kwaliteit, reserveonderdelen, training en service.

Werken bij Rosario Can Technology

Rosario biedt een marktconform salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een hecht team met goede secundaire voorwaarden. 

Waar zit Rosario Can Technology?

Rosario Can Technology is te vinden op het industrieterrein van Dongen. Op een afstand van 5 minuten lopen vind je de dichtstbijzijnde bushalte. Het pand is ook goed te bereiken met de auto via de N260.      

0 vacatures

Belvac Decorating Systems heeft nog geen vacatures online staan.