Wat voortvloeide uit de behoefte aan een flexibelere en slimmere procesgestuurde automatiseringsoplossing voor de verspanende industrie is ondertussen uitgegroeid tot volwaardig automatiseringsbedrijf. Het Cellro concept ontstond en groeide uit tot een groot succes. 

Over Cellro

Cellro is een leverancier van automatiseringsoplossingen voor de verspanende industrie. De automatiseringsoplossingen bestaan uit modulair opgebouwde robotcellen gekoppeld aan één of meerdere machines. Dankzij de robotcellen behalen klanten van Cellro meer rendement uit hun bestaande productieproces. Vanuit dit concept zijn verschillende productlijnen ontwikkeld en gerealiseerd. Het bedrijf heeft een sterke groei doorgemaakt en heeft uit noodzaak vaak van locatie moeten veranderen, simpelweg omdat ze de bedrijfspanden ontgroeiden.

De visie van Cellro is gebaseerd op de ambitie om een slimme geautomatiseerde productiewereld te realiseren, gekarakteriseerd door modulariteit en flexibiliteit. Waarin mensen en machines met maximale efficiëntie samenwerken.

Cellro streeft naar het leveren van het beste en meest toegankelijke pakket van modulaire automatiseringsstandaards, zodat verspaners van klein- en midserie de winstgevendheid van hun machines kunnen maximaliseren.

Producten
Het bedrijf ontwikkelde vier producten die klanten kunnen inzetten als automatiseringstool in hun bedrijven. Op basis van persoonlijk advies en mogelijkheden worden klantwensen zo goed mogelijk tegemoet gekomen. Op deze manier draagt Cellro bij aan de productie binnen de bedrijven van haar klanten, en realiseert een geautomatiseerde productiewereld. Door producten te ontwikkelen die gekoppeld kunnen worden aan bestaande machines, kunnen deze verbeterd worden in plaats van vervangen. Duurzaam en effectief.

Klanten van Cellro

Bij o.a. Debets Mechanical Support, MCM Liessel en Posytec bewijzen de automatiseringsoplossingen van Cellro dat ze van meerwaarde zijn in het productieproces.    


Werken bij Cellro

Als werknemer bij Cellro werk je samen in een jong en enthousiast team aan zeer technische en uitdagende projecten. De prettige en open werkomgeving stimuleert werknemers om het beste uit zichzelf te halen en met eigen initiatieven te komen. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. De dynamische omgeving biedt ruimte om kennis en techniek samen te brengen. 

Waar zit Cellro?

Het kantoor van Cellro is te vinden aan de rand van Veenendaal.  Het pand is goed bereikbaar en beschikt over een grote parkeerplaats.               

0 vacatures

Cellro heeft nog geen vacatures online staan.