DWG levert geautomatiseerde oplossingen. De drijvende kracht is passie voor klant, techniek en kwaliteit. DWG onderscheidt zich door proces, electrical, automation & IT uit één hand te leveren. DWG richt zich daarnaast doelbewust op innovatie, duurzaamheid en veiligheid. Door de unieke samenstelling van het bedrijf is DWG niet alleen in staat om klanten te helpen met hun proces of automatiseringssysteem maar ook met uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld predictief onderhoud, energie management, cyber security, big data analyse, virtualisatie en standaardisatie.

Over DWG

Industriële automatisering begint met het begrijpen van het proces. DWG is in staat om een ontwerp te maken voor een innovatieve en duurzame industriële installatie die het proces zo veilig, snel en efficiënt mogelijk laat verlopen. Door de unieke samenstelling van het bedrijf kan DWG al bij het begin van het project rekening houden met de automatiseringsoplossing die later benodigd is om de installatie zoals ontworpen zijn werk te kunnen laten doen.

Op basis van het procesontwerp (P&ID’s en PFD’s) ontwerpen en realiseren zij vervolgens de elektrische installaties die benodigd zijn om het proces te beveiligen en aan te sturen. Door gebruik te maken van de modernste engineering tools zoals COMOS en Eplan P8 streven ze naar de hoogst mogelijke efficiëntie en kwaliteit om doorlooptijd en re-work zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zijn ze mede door deze tools in staat om goed om te gaan met last-minute veranderingen.

Vervolgens ontwerpen en realiseren zij de software voor de benodigde PLC / SCADA en IT applicaties om de installatie optimaal te laten functioneren en om deze te koppelen aan bijvoorbeeld het ERP systeem. DWG is mede onderstreept door een ‘solution partnership’ expert voor oplossingen die gebruik maken van Siemens systemen, maar ze bezitten ook expertise voor andere leveranciers zoals ABB en Schneider. Na het ontwikkelproces stellen professionals de installatie in bedrijf. Naast Siemens solution partner is DWG Automation ook partner van Honeywell.

Klanten en projecten

DWG heeft al gewerkt met verschillende klanten.
Een aantal van deze klanten zijn:


Waar zit DWG?

DWG is gevestigd aan de rand van het volkspark in Schiedam, een aantal kilometer ten westen van Rotterdam. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 

15 vacatures

Lead Software Engineer bij DWG AutomationSCHIEDAM25217
Senior Software Engineer bij DWG AutomationSCHIEDAM25218
Junior Software Engineer bij DWG Automation SCHIEDAM25219
Junior Software Engineer bij DWG Automation ZAANDAM25220
Senior Software Engineer bij DWG Automation ZAANDAM25221
Lead Software Engineer bij DWG Automation ZAANDAM25222
Software Engineer bij DWG Automation ZAANDAM25223
E&I engineer bij DWG AutomationZAANDAM25230
E&I engineer bij DWG AutomationSCHIEDAM25233
Software Engineer bij DWG Automation SCHIEDAM25239
Junior E&I engineer bij DWG AutomationSCHIEDAM25240
Senior E&I engineer bij DWG Automation SCHIEDAM25241
MES Software Engineer bij DWG AutomationSCHIEDAM25465
Junior MES Software Engineer bij DWG Automation SCHIEDAM25466
Senior MES Software Engineer bij DWG Automation SCHIEDAM25467