ABI biedt al bijna een eeuw aandrijf- en besturingsoplossingen op maat. Sinds de oprichting in 1922 bouwen ze op alle fronten verder aan kennis en vakmanschap. En met succes: als echt familiebedrijf zet inmiddels de vierde generatie De Bie deze lijn volop door. Degelijkheid en nuchterheid gaan hand in hand met nieuwe inzichten, innovatie en ondernemingsdrang. Toen, nu, en in de toekomst.

breaker

Over ABI

Bij ABI staan kwaliteit en degelijkheid voorop in alles wat zij doen. Die basis maakt dat de organisatie tot op de dag van vandaag nog volop in beweging is als toonaangevend specialist in aandrijftechniek, motion control en robotics. Dat betekent continu innoveren en slim ontwerpen, vanuit ervaring praktisch te werk gaan en alles vlekkeloos uitvoeren. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen, voor nieuwe of betaalde systemen. ABI doet niets liever dan oplossingen ontwikkelen waarmee haar klanten vooruit komen.

breaker

Klanten en projecten

Het unieke klantportfolio van ABI kan niet bestaan zonder haar partners: internationaal vooraanstaande fabrikanten waar ABI al sinds jaar en dag mee samenwerkt. 

breaker

Werken bij ABI

ABI is een professioneel familiebedrijf met een groot team van bevlogen vakmensen. Samen doen ze elke dag hun best om klanten praktische oplossingen te bieden waarmee zij verder komen. Werken bij ABI betekent je onderdompelen in high-tech kennis en vakmanschap - en net zo lang doorgaan tot je een goede oplossing gevonden hebt. De vrijheid hebben om je werk naar eigen inzicht vorm te geven en verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Er heerst een informele sfeer en een echte no-nonsense mentaliteit. 

Specialismen van ABI zijn aandrijftechniek, motion control en robotics. Met eigen engineersafdelingen en productiefaciliteiten leveren ze elektromotoren, motorreductoren, servomotorsystemen, lineaire aandrijvingen, robotbesturingen en delta robots. Ook heeft het team veel aandacht voor begeleiding en training in het traject na de verkoop.

''De kracht van het idee ligt in de uiteindelijke realisatie'' - Ramon Bakker (Sales Engineer)

breaker

Waar zit ABI?

ABI is uitstekend bereikbaar met de de auto en het openbaar vervoer. 

5 vacatures

Sales Engineer Aandrijftechniek bij Electro ABIHAARLEM25216
Sales Engineer Motion Control bij Electro ABIHAARLEM25215
Software Engineer bij Electro ABIHAARLEM23532
Junior Software Engineer bij Electro ABI HAARLEM24962
Senior Software Engineer bij Electro ABI HAARLEM24963