Medewerkers niet meer laten sjouwen met volle en lege kratten? Of slepen met rolcontainers? Elten Logistic Systems levert effectieve automatische systemen op het gebied van kratten, dolly’s en rolcontainers, vaak gebaseerd op Walking Beams.

Over Elten Logistic Systems

Elten Logistic Systems heeft jarenlange ervaring en is specialist op het gebied van automatisch kratstapelen, beladen en ontladen, transport en buffering van kratten, dollies en rolcontainers. Zij bieden diverse handling systemen aan voor de interne logistiek waarmee het werk voor werknemers wordt verlicht, ergonomisch verantwoord is en veel efficiënter verloopt. Of het nu gaat om bufferen, beladen, ontladen, stapelen, ontstapelen, orders verzamelen, reinigen of het sorteren van krat, dolly of pallet. Een concept dat opvalt door simpele eenvoud en opvallende toepassingsmogelijkheden.
Elten staat voor innovatief, direct en maatwerk. Dit doen ze door nieuwe producten te ontwikkelen, te kijken naar de nieuwste technologische snufjes en die mogelijk te integreren in hun systemen. Om zo dé oplossing te bieden die bij de klant past.

Waar zit Elten Logistic Systems?

Het kantoor van Elten is gevestigd op het industrieterrein van Veenendaal. Gemakkelijk te bereiken met de auto.

1 vacatures

E-Tekenaar bij Elten Logistic systemsVEENENDAAL25024