Heycop biedt een unieke combinatie van ontwerpen, rapid prototyping, gieten, bewerken en assembleren. Heycop is uniek binnen Nederland vanwege haar multidisciplinaire karakter. Zij verzorgen het hele traject van ontwikkeling tot halffabrikaat of eindproduct. Heycop is geschikt voor zowel de productie van grote series als de productie van enkel stuks.

Vanadgroup3

Over Heycop

Heycop is een middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterij sector en de metaalbewerking.

Bedrijven weten zich bij hun verzekerd van een optimaal kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs. Al vele jaren waarderen zij de tijd- en kostenbesparing die Heycop hen oplevert. Een definitieve tekening maar ook een idee of een schets van een product kunnen het uitgangspunt zijn voor een samenwerking om te komen tot een uitgekristalliseerd en optimaal product. Veel van de bewerkingen voeren zij in eigen huis uit, andere bewerkingen besteden zij uit bij betrouwbare partners. In alle gevallen blijft Heycop verantwoordelijk voor het complete traject dat u uitbesteed.

Voor het profiteren van de lage lonen in o.a. Oost- en Zuid Europa, India, Vietnam, Taiwan en China kan gebruik maken van de mogelijkheden van Heycop's partners. Ook hier neemt Heycop de volle verantwoordelijkheid voor de aanmaak van prototypen, de logistiek en de kwaliteit van het product.

Waar zit Heycop?

Het kantoor van Heycop is te vinden ten westen van het plaatsje Houten, dichtbij de stad Utrecht. Gevestigd naast de snelweg en met bushaltes in de buurt is het bedrijf gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

0 vacatures

Heycop B.V. heeft nog geen vacatures online staan.