Metrohm is een internationale organisatie en is 75 jaar geleden opgericht in Herisau, Zwitserland. Metrohm Nederland is een leverancier en servicebedrijf voor hoog precisie instrumenten voor chemische analyse en is ISO 9001 en VCA gecertificeerd. 

Vanadgroup3

Over Metrohm

Ze verkopen in Nederland al meer dan 50 jaar de producten van Metrohm AG, Cole-Parmer, Masterflex, Metrohm Autolab en Metrohm Process Analytics. Hun dienstverlening bestaat onder meer uit applicatiesupport, training, opleiding en technische service. Voor applicatie ontwikkeling en ondersteuning beschikken ze over een laboratorium met productspecialisten.

Eén van hun kernwaarden is de langdurige relatie met hun klanten. En bij Metrohm Nederland geldt altijd: afspraak = afspraak.

Werken bij Metrohm

Metrohm biedt jou:

  • Een fulltime dienstverband van 38 uur per week, waarbij je weekend op vrijdag om 15.00 uur begint;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bonusregeling, auto, laptop, telefoon, premievrij pensioen, 25 vakantiedagen én 3 bonus vrije dagen per jaar);
  • Een uitdagende functie in een dynamische internationale organisatie;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder diverse studiemogelijkheden.

Waar zit Metrohm?

Het kantoor van Metrohm is gevestigd in Schiedam, een aantal kilometer ten westen van Rotterdam. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

4 vacatures

Medewerker Design Transfer en Inkoop bij Metrohm Applikon BVSCHIEDAM25226
Junior Medewerker Design Transfer en Inkoop bij Metrohm Applikon BV SCHIEDAM25227
Senior Medewerker Design Transfer en Inkoop bij Metrohm Applikon BVSCHIEDAM25228
Software Engineer / Product Ontwerper bij Metrohm Applikon BV SCHIEDAM25102