Omron Industrial Automation maakt deel uit van het wereldwijde Omron Corporation en is één van ‘s werelds marktleiders op het gebied van producten en toepassingsexpertise voor technologisch geavanceerde industriële automatiseringsproducten.

Over Omron

Vanuit de Europese hoofdvestiging in Hoofddorp, Nederland, is het bedrijf lokaal actief in geheel Europa, waarbij het zich toelegt op de levering van hoogwaardige automatiseringsproducten en specifieke toepassingsoplossingen voor nagenoeg elke industriële bedrijfstak.


Werken bij Omron

De Omron-principes vormen de hoeksteen van de beslissingen en acties. Zij verbinden de werknemers en zijn de drijvende kracht achter de groei van Omron. De missie vat de betekenis samen van ‘Een bedrijf moet door zijn activiteiten waarde creëren voor de samenleving’ gebaseerd op de woorden van de oprichter, Kazuma Tateishi, die zei: “Een bedrijf is het meest waardevol als het een bijdrage levert aan de samenleving en niet alleen maar winst nastreeft”. Omron streeft naar het creëren van een samenleving waarin iedereen comfortabeler kan leven. De waarden vormen de filosofie op basis waarvan het bedrijf bij de dagelijkse werkzaamheden laten leiden en stimuleren.

Waar zit Omron?

Het kantoor van Omron Electronics is gevestigd in Hoofdorp. Dicht naast de A4, dus het is makkelijk bereikbaar met de auto. Het kantoor van Omron ligt op 10minuten loopafstand van station Hoofddorp.

0 vacatures

Omron Electronics BV heeft nog geen vacatures online staan.