Rohaco Industrial Handling is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van industriële robot- en handlingsystemen.

Rohaco maakt gebruik van de nieuwste technieken, innovatie is binnen het bedrijf dan ook een belangrijk uitgangspunt. Rohaco maakt logistieke totaaloplossingen, gebaseerd op diverse robottechnieken en transportsystemen die zijn voorzien van robot- of PLC-besturing. Het bedrijf verzorgt de systeemengineering, het detailontwerp, de robotoplossingen en realiseert in eigen huis knikarm- en lineairrobots, grijpertechnieken en transportsystemen.

Alles wat Rohaco maakt, wordt ontworpen inclusief de bijbehorende systeemsoftware.

Over Rohaco

Rohaco heeft ervaring met het realiseren van zowel kleinschalige systemen als grotere systemen, tot een systeemgrootte van enkele miljoenen. Buiten West-Europa levert Rohaco alltijd in samenwerking met partners die lokaal technische ondersteuning kunnen geven. Rohaco heeft alle afdelingen die nodig zijn om een project in eigen beheer te kunnen realiseren, van conceptfase tot en met realisatie en service. Daarnaast wordt op verschillende afdelingen samengewerkt met partners om projecten op een goede systeemintegrator neer te zetten.

Rohaco heeft de volgende technische afdelingen, gericht op projectrealisatie:

  • Projectmanagement
  • Mechanische engineering
  • Elektrische engineering en kastenbouw
  • Productie en assemblage
  • Besturingstechniek
  • Montage en inbedrijfname
  • Service

Klanten en projecten

Rohaco heeft in de afgelopen jaren installaties en systeemveranderingen bij verschillende klanten gerealiseerd. Van Albert Heijn tot WE; Rohaco's klantenbestand is divers.

Werken bij Rohaco

Rohaco is een gezond, professioneel, sterk groeiend en innovatief bedrijf. Binnen de organisatie helpt iedereen elkaar graag verder en zijn er nauwe contacten. Naast de vaste medewerkers werkt Rohaco vaak met medewerkers die op projectbasis worden gecontracteerd.

Waar zit Rohaco?

Het hoofdkantoor van Rohaco bevindt zich in Nieuwegein. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

 

          

0 vacatures

Rohaco Industrial Handling heeft nog geen vacatures online staan.