Schipper Kozijnen – in 1969 gestart als klein familiebedrijf – is nu een landelijk opererende organisatie met circa 200 medewerkers en showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Katwijk en Leeuwarden.

Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen heeft bijna 50 jaar ervaring in het aanbieden van een totaalpakket rond kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen en puien voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Met een landelijk dekkend netwerk en 200 medewerkers in 5 eigen vestigingen leveren zij de hoogste kwaliteit aan hun afnemers. Schipper Kozijnen is door haar jarenlange ervaring een betrouwbare en hoogwaardige adviseur voor haar relaties.

Het succes van Schipper Kozijnen wordt bepaald door de motivatie, het vakmanschap en het enthousiasme van hun mensen. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegericht denken staan bij hen voorop. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in ‘soorten’ klanten: iedereen is belangrijk!

Werken bij Schipper Kozijnen

Voor Schipper Kozijnen telt maar één zaak: dat de opdrachtgevers aan hun contacten met Schipper Kozijnen niet alleen prima producten, maar bovenal ook een goed gevoel overhouden!

Kom werken bij Schipper Kozijnen…

  • in een team van enthousiaste collega’s;
  • goede salariëring en arbeidsvoorwaarden;
  • ruimte voor creativiteit;
  • ontplooiïngs- en doorgroeimogelijkheden.

Waar is Schipper Kozijnen gevestigd?

Het kantoor van Schipper Kozijnen is gevestigd in het noorden van Noord-Holland, een aantal kilometer ten noordoosten van Heerhugowaard

0 vacatures

Schipper Kozijnen heeft nog geen vacatures online staan.