Snaas Metaalwaren staat voor kwaliteit. Als familiebedrijf met 47 jaar ervaring op het gebied van metaalbewerking, magazijninrichting en afvalsystemen bewerken zij staal, roestvast staal en aluminium als geen ander tot halffabricaat of eindproduct.

Over Snaas Metaalwaren

Binnen de omvangrijke productieruimte van Snaas Metaalwaren van 7000 m2 bewerken ze plaat, buis, strip en band in diverse materiaalsoorten als staal, roestvast staal en aluminium tot halffabricaat of eindproduct. Inclusief poedercoating. Van project tot seriewerk. Met inzet van goed opgeleide vakmensen en een actueel machinepark. Hierbij beheersen hun 50 goed opgeleide en gemotiveerde collega’s de bijbehorende technieken tot in de puntjes.  

Werken bij Snaas Metaalwaren

Snaas Metaalwaren biedt een uitdagende en zelfstandige functie. Ben jij toe aan een nieuwe baan en een volgende stap? Dan zijn zij op zoek naar jou! Snaas is al meer dan veertig jaar een begrip op het gebied van metaalbewerking, afvalsystemen en magazijnstellingen. Hun gezellige team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers en daar voegen ze graag enthousiaste medewerkers aan toe!

Snaas biedt kansen, mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Jij gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf waar je uitdagend en afwisselend werk gaat doen. Dankzij hun Westfriese no-nonsense mentaliteit weet jij precies waar je aan toe bent.

Waar zit Snaas Metaalwaren?

Snaas Metaalwaren is gevestigd in Hoorn. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Snaas Bedrijven B.V. heeft nog geen vacatures online staan.