De dienstverlening van Strypes bestaat uit consultancy, projectmanagement, development en engineering op het gebied van technische en industriële automatisering. Hierbij werken zij naar een grensverleggend eindresultaat. Dit doen ze uiteraard met de nieuwste technieken, gecombineerd met passie voor het vak en een grote betrokkenheid bij de opdrachtgevers.

Over Strypes

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en om te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor je opdrachtgevers en je medewerkers en dus geen doel op zich. Deze visie heeft geleid tot wat zij ‘het DNA van Strypes’ noemen:

NIET DE GROOTSTE, MAAR WEL DE BESTE WILLEN ZIJN
Ze zoeken bewust complexe projecten op, omdat ze hier de meeste kansen zien om zich te onderscheiden. Het streven naar grensverleggende oplossingen daagt de medewerkers uit en geeft opdrachtgevers een concurrentievoorsprong, wetende dat ‘als Strypes het niet kan, niemand het kan’.

WILLEN DE BESTE WERKGEVER ZIJN
De missie kan alleen slagen wanneer ze de beste mensen aan zich weten te binden. Strypes wil daarom de best mogelijke werkgever zijn, die getalenteerde professionals inspireert tot creativiteit, eigen inbreng, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, met een goede balans tussen werk en privé. Werkplezier en een informele, collegiale sfeer horen daar vanzelfsprekend bij.

MOBILISEREN KENNIS EN INVESTEREN IN INNOVATIE
De organisatie richt zich met kleine teams op verschillende oplossingsgebieden. Dit zorgt voor een sterke onderlinge betrokkenheid en het maakt dat ze kennis gemakkelijk delen. Omdat ze voorop willen lopen op technologisch gebied, moeten ze zich blijven ontwikkelen. Leren en innoveren hoort bij het werk en ze faciliteren dit in tijd en geld.


Werken bij Strypes

Werken bij Strypes betekent: werken aan uitdagende, interessante opdrachten en daarvoor gewaardeerd worden. Strypes is een bijzonder bedrijf. Ze hebben grenzeloze ambities en draaien al lang genoeg mee om het klappen van de zweep in de branche te kennen. Voor Strypes staan de mensen op de eerste plaats. Vertrouwen, plezier, transparantie, authenticiteit en ontwikkeling zijn de sleutelbegrippen waarop ze het bedrijf bouwen.
Zij geloven in een bedrijf met mensen die plezier in hun werk hebben. Dat stralen ze uit, en dat – samen met professionele expertise – zorgt er weer voor dat ze altijd interessante en uitdagende opdrachten krijgen.

Waar zit Strypes?

Strypes heeft zich gevestigd net buiten het plaatsje Leersum. Naast een meer en op een rustige plek die goed met de auto te bereiken, is het een ideale plek voor een nieuwe carrièrestap. 

 

0 vacatures

Strypes heeft nog geen vacatures online staan.