Trapo is systeemintegrator en levert installaties bestaande uit robots, transportbanen en diverse machines. Ze hebben een brede klantenkring in branches zoals de voedingsmiddelen industrie, chemie en distributiecentra. Hierdoor hebben ze enorm veel afwisseling in hun werk. De engineering, bouw en levering vindt plaats vanuit hun hoofdvestiging in Breukelen. De klanten van Trapo zitten voornamelijk in Nederland, België en Frankrijk. Trapo is een middel groot bedrijf (circa 50 man) en ze hebben een plezierige en informele werksfeer.

Vanadgroup3

Over Trapo 

Trapo is al sinds 1976 leverancier van geavanceerde logistieke oplossingen voor productie- en verpakkingsafdelingen. De eerste jaren kregen zij met name orders voor eenvoudige logistieke oplossingen. Al snel werd er naar meer complexe systemen met bijbehorende besturingen gevraagd.

Tot en met 1985 behandelden ze alle aanvragen - ook die uit België - vanuit Nederland. Door een toenemende interesse uit het buitenland besloten ze in 1986 een tweede verkoopbureau in België op te starten. Later volgde een verkoopbureau met een afdeling ‘technische ondersteuning’ in Frankrijk.

Werken bij Trapo 

Trapo heeft 50 vaste mensen in dienst en huren daarnaast nog ZZP'ers in. Zoek jij werk dat niet iedere dag hetzelfde is, waar je ook voor uitdagingen komt te staan en je werkzaamheden variëren? Dan is Trapo misschien wel iets voor jou!

Trapo is een open, informele en platte organisatie. Korte lijnen maken snel reageren mogelijk. Programmeurs, binnen- of buitendienstmonteurs, servicemonteurs en projectengineers geven ze graag alle ruimte die zij nodig hebben om zich in hun (nieuwe) werk te ontplooien.

De organisatie biedt een goede salariëring binnen de CAO van het MKB in de Metaal. Hun technici bieden ze daarnaast een 38-urige werkweek: 4 dagen van 9,5 uur. Daarnaast biedt Trapo:

  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een telefoon van de zaak en optioneel een auto van de zaak;
  • opleiding en training voor verdere ontplooiing in je (nieuwe) werk;
  • bij gebleken geschiktheid na een halfjaarcontract een vaste aanstelling.

Waar zit Trapo?

Het kantoor van Trapo zit in Breukelen. Het station Breukelen bevindt zich op een afstand van 700 meter (<10 minuten lopen). Daarnaast is het kantoor ook goed te bereiken met de auto. 

0 vacatures

Trapo heeft nog geen vacatures online staan.