Van der Sijs Techniek en Automatisering BV heeft activiteiten bestaande uit: ontwerpen, bouwen en programmeren van besturingskasten voor industriële toepassingen. Daarnaast behoort tot de kernactiviteit het samenstellen van energieverdelingen voor de utiliteitsbouw.

Over Van der Sijs

Van der Sijs Techniek en Automatisering BV heeft zich ontwikkeld en zichzelf weten te onderscheiden van zijn concurrenten. Hun speerpunten zijn: flexibiliteit; betrouwbaarheid; kwaliteit en het toepassen van de nieuwste technieken. Hierbij zijn ze trots op hun producten. Vooral in de zuiveringswereld zijn ze sterk vertegenwoordigd.

Ze hebben zich in de volgende richtingen ontwikkeld:

1. De afdeling “Utiliteit” is gericht op het ontwerpen, assembleren en installeren van energieverdelers. Een verdeel inrichting verdeelt het binnenkomende vermogen over meerdere uitgangen/verbruikers. In deze vermogenslijnen kunnen schakelaars en beveiligen zitten. Van der Sijs Techniek en Automatisering BV levert schakel- en verdeelsystemen op maat voor steeds weer unieke toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn: verdelingen voor kantoren, winkels (o.a. Jumbo, Hema), bedrijfsgebouwen en fabriekshalen.

2. De afdeling “Industrie” bestaat al sinds de oprichting van het bedrijf. Hier houd men zich bezig met de productie van besturingskasten. Een besturingskast heeft diverse in- en uitgaande signalen die veelal verwerkt worden door een PLC. Er bestaat duidelijk een interactie tussen de status van de te besturen installatie en de signalen van en naar de besturingskast. Bij Van der Sijs techniek en Automatisering BV hebben ze de kennis en mogelijkheden in huis om de besturingskast te bouwen en om het geheel, middels enginering van de hard- en software, operationeel te maken en te houden. Veel voorkomende besturingssystemen zijn: doseerinstallaties, mengers, kranen, goederenliften, rioolgemalen, zuiveringsinstallaties en robots.

3. De afdeling Automatisering, is het team waarin zij versterking vragen. Van der Sijs Techniek en Automatisering BV kan klanten op een breed vlak bedienen van kleine PLC besturingen tot netwerken met SCADA systemen, PLC's, displays en computers gekoppeld door draadloze, VPN of glasvezel verbindingen. Dit alles is mogelijk door goed op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en een enorme betrokkenheid met onze werkzaamheden.
Naast bovenstaande hebben ze sinds enige jaren de werkgroep “Green Label”. Binnen deze werkgroep houden zij zich bezig met duurzame innovaties, zoals: Domotica; PV-systemen en Laadsystemen voor elektrische auto’s. Hun topper daarbinnen is het door hun ontwikkelde unieke Charging Plaza. Een modulair en zeer flexibel inzetbaar laadsysteem. Binnen deze werkgroep zal je een grote rol gaan spelen.


Werken bij Van der Sijs

Een uitdagende goed begeleide baan in een jonge, dynamische organisatie die continue in beweging is. Een prettige werksfeer, humor, openheid en directe communicatie vinden zij belangrijk in hun werk. Verder zorgt Van der Sijs Techniek en Automatisering BV voor een salaris in overeenstemming met het belang van de functie en hebben ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is goed en informeel.

  • Salaris is in overeenstemming met het belang van de functie;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (bv studiekostenvergoeding);
  • Een prettige werksfeer, humor, openheid en directe communicatie.

Waar is Van der Sijs gevestigd?

Het kantoor van Van der Sijs is te vinden in Wijk bij Duurstede. Het kantoor is het beste met de auto te bereiken via de N229.

0 vacatures

Van der Sijs heeft nog geen vacatures online staan.