Het familiebedrijf Van Rooi heeft een lange historie in de varkenshouderij en vleesverwerking. Martien van Rooi begon meer dan een halve eeuw geleden met een veehandel. Dit werd later uitgebreid met slachterij en vleesverwerking. Inmiddels bestaat de Van Rooi Group uit veehandel in Lieshout, een slachthuis, productielocatie en vrieshuis in Helmond, een productielocatie in Someren en enkele vestigingen in het buitenland. Hiermee wordt een jaaromzet van meer dan € 500 miljoen gerealiseerd.

Over Van Rooi Meat 

Van Rooi Group is een slagvaardig en succesvol familiebedrijf in de vleesverwerkende industrie met een sterke visie op de lange termijn. Van Rooi Group richt zich op het leveren van kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs, met oog voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid en dierwelzijn worden gegarandeerd door de inkoopprogramma’s en de diverse keurmerken die zij voeren.

Van Rooi wil betaalbaar en eerlijk vlees produceren dat voor een belangrijk deel uit de regio komt. Daarmee is niet alleen de herkomst van het vlees helder, maar stimuleert het bedrijf ook het gebruik van duurzame producten. In de geest van ‘Van Boer tot Bord’ streeft zij bovendien naar het ontlasten van het milieu, het verminderen van transportbewegingen en het bevorderen van verse en gezonde voedingsproducten.

Ketenregie is bij deze ambitie een cruciale voorwaarde. Daaronder verstaan we het ‘managen’ van de keten door afnemers en leveranciers, onder wie de regionale vee- en varkensboeren, als één geheel aan elkaar te verbinden. Zo koppelen we vraag en aanbod aan elkaar. Die regierol neemt Van Rooi graag ter hand zonder dat we het welzijn voor mens, dier en milieu uit het oog verliezen. Bovendien streven wij naar een eerlijke beloning voor alle schakels, onder wie onze varkensboeren.

Werken bij Van Rooi Meat

Werken bij Van Rooi Group betekent niet alleen actief zijn in een dynamische organisatie, maar ook onder meer bijdragen leveren om afnemers en consumenten duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vlees te bieden. Door hun sterke groei hebben ze altijd vraag naar ambitieuze, enthousiaste collega’s.   

Waar zit Van Rooi Meat?

Het kantoorpand van Van Rooi Meat is gevestigd in Helmond. Het pand is makkelijk te bereiken met de auto en rondom het pand zijn genoeg parkeermogelijkheden. Reizen met het openbaar vervoer is minder. De dichtstbijzijnde bushalte is 18 minuten lopen.   

7 vacatures

Productieplanner bij Van Rooi Meat BVHELMOND24981
Technisch magazijnbeheerder bij Van Rooi Meat BVHELMOND24980
Junior Productieplanner bij Van Rooi Meat BVHELMOND24982
Senior Productieplanner bij Van Rooi Meat BVHELMOND24984
Senior Onderhouds- en Storingsmonteur bij Van Rooi Meat BVHELMOND24977
Onderhouds- en Storingsmonteur bij Van Rooi Meat BVHELMOND23585
Junior Onderhouds- en Storingsmonteur bij Van Rooi Meat BVHELMOND23586