VSE Industrial Automation is een ervaren en daadkrachtige systeemintegrator met de kernwaarden samenwerken, flexibiliteit en betrouwbaarheid in de basis. Of het nu gaat om hun soft- en hardware engineers, monteurs of servicemensen, ze hebben allemaal een passie voor techniek en zijn er op gebrand gezamenlijk elke klus te klaren. Waar anderen afhaken, pakken zij de draad op.


Over VSE Industrial Automation 

VSE Industrial Automation automatiseert machines, productielijnen of zelfs hele fabrieken. Voor klanten ontwikkelen ze op maat gemaakte besturingssoftware, mechatronische meesterwerkjes en integreren ze de diverse systemen die de automatiseringspiramide rijk is.

Dit doet VSE Industrial Automation al decennia, in tal van sectoren op het allerhoogste niveau. Met een schat aan kennis en ervaring die ze de afgelopen decennia hebben opgedaan, zetten de klanten met slimme automatisering op een flinke voorsprong. Dit kan VSE Industrial Automation omdat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste stand der techniek. En omdat ze snappen hoe deze in het totaalplaatje het beste tot zijn recht komt. Bovendien kunnen ze zich beroepen op een zeer gevarieerd aantal best practices. Daarom denken ze niet alleen binnen de gebaande paden, maar maken ze waar mogelijk graag gebruik van een ruime blik die het werken in verschillende vakgebieden met zich meebrengt.

Werken bij VSE Industrial Automation 

Natuurlijk kun jij met jouw opleiding overal aan de bak. Maar bij VSE ben je beter af. Omdat je alle ruimte én ondersteuning krijgt. Jouw collega’s beheersen veel verschillende disciplines en ze helpen elkaar - en dus ook jou - verder.

Bij VSE werk je in heel veel verschillende markten. Ze zien in de ene markt een oplossing die in de andere markt nog onbekend is. Daar profiteren de klanten van. En jij dus ook. Want jij leert iedere dag bij én kunt de leukste projecten uitvoeren.

VSE Industrial Automation houdt niet van poespas maar kijken naar het ‘waarom’ van een klantvraag. De kans is namelijk groot dat het simpeler kan dan de opdrachtgever dacht.

Waar zit VSE Industrial Automation 

Het kantoor van VSE Industrial Automation zit in Schoonhoven. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. 

9 vacatures

Software Engineer bij VSE Industrial AutomationSCHOONHOVEN25442
Junior Software Engineer bij VSE Industrial Automation SCHOONHOVEN25443
Senior Software Engineer bij VSE Industrial Automation SCHOONHOVEN25444
Monteur Besturingstechniek bij VSE Industrial AutomationSCHOONHOVEN25445
Hoofd Software Engineering bij VSE Industrial Automation SCHOONHOVEN25468
Hardware Engineer bij VSE B.V.SCHOONHOVEN25732
Electrical Engineer bij VSE B.V. SCHOONHOVEN25735
EPLAN Engineer bij VSE B.V. SCHOONHOVEN25736
Buitendienst Monteur bij VSE Industrial Automation SCHOONHOVEN25765