WCA

De Worldwide Cleaning & Automation Group wordt gevormd door de bedrijven: Numafa Cleaning & Automation en Van Rennes Industrial Automation. Zij bieden klanten ondersteuning bij het realiseren van betrouwbare, efficiënte en duurzame productieprocessen. Met een compleet pakket aan diensten en de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van reinigings- en handlingsystemen van (meermalige) verpakkingen, project automatisering, vision systemen en managementinformatiesystemen hebben zij voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Hieronder vind je bedrijfsinformatie over Numafa Cleaning & Automation en Van Rennes Industrial Automation.

Over Numafa Cleaning & Automation

Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van industriële reinigings- en handlingsystemen. Zij ontwikkelen, fabriceren en leveren kwalitatief hoogstaande reinigingsmachines voor de food en non-food industrie en verlenen daarnaast volledige service. Tevens produceren zij systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.

Numafa Cleaning & Automation staat al jarenlang bekend om haar ijzersterke gamma van Krattenwassers, Containerwassers, Palletwassers, Droogopties en Handling systemen en heeft in 2017 haar intrek genomen in het ruime, moderne bedrijfspand aan de Sikkel 1 in Heinenoord als hoofdkantoor. Zij hebben daarnaast een vestiging in Porcia, Italië en in Rheine, Duitsland en beschikken over een wereldwijd agentennetwerk.

Over Van Rennes Industrial Automation

Van Rennes Industrial Automation is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen en verzorgt complete machinebesturingen inclusief data monitoring en management informatiesystemen.

Ze werken met de nieuwste technologieën en bieden partners en relaties de mogelijkheid om nieuwe doelen te bereiken en bestaande systemen up-to-date te houden. Hun werkgebied heeft daarbij geen grenzen. Zij bedienen een internationale markt in diverse sectoren zoals de food en non-food industrie.

Contact

Numafa Cleaning & Automation en Van Rennes Industrial Automation zijn gevestigd in Heinenoord, een aantal kilometer onder Rotterdam. Het bedrijf ligt rustig gelegen en is goed te bereiken met de auto.

/p>

0 vacatures

WCA Group heeft nog geen vacatures online staan.