Ymif Engineering: Specialist sinds 1999. Elk vraagstuk is een interessante uitdaging voor Ymif Engineering met het gewenste eindproduct als resultaat!

Vanadgroup3

Over Ymif Engineering 

Sinds 1999 begeleiden en ontwikkelen zij uitdagende elektronica projecten en richten zich op zowel ontwikkeling van soft- en hardware, industriële vormgeving en op de productie van elektronica en mechatronica.
Kwaliteit staat centraal binnen Ymif Engineering.

Ymif Engineering zet zich graag in voor hun klanten die zich op het gebied van techniek en kwaliteit willen onderscheiden van hun concurrenten om zo hun positie binnen de markt te verbeteren. Door een combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en kennis in het ontwerp zetten zij zich in om deze doelstelling met de klant te realiseren.

Ymif Engineering hanteert de volgende kwaliteitsnormen:

  • ISO 9000;
  • AQAP Certificering (Allied Quality Assurance Publications) is een Amerikaanse norm voor kwaliteitsborging en heeft zijn oorsprong in de militaire industrie. Deze norm is bestemd voor bedrijven die aan Defensie willen leveren en is uitgegeven door de NAVO;
  • IPC A-610/IPCA.


Kwaliteit betekent ook dat zij voor hun klanten kunnen controleren of bepaalde componenten uit de productie gaan. In overleg met de klant kunnen ze voor een bepaalde periode een hoeveelheid van betreffende componenten op voorraad nemen of naar een alternatief zoeken. Per product wordt specifiek besproken wat de risico’s en bijbehorende eisen zijn.

Bij het assembleren worden er controles uitgevoerd die zijn vastgelegd in de testvoorschriften.

Tijdens de eindcontrole vindt een volledige functionele test plaats, gevolgd door een eventuele burn-in.

Werken bij Ymif Engineering

Ymif Engineering bestaat uit een hecht en enthousiast team van 12 professionele medewerkers die je wensen graag aanhoren en samen met jou streven naar realisatie van het gewenste product.

  • Een marktconform salaris;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden.

Waar zit Ymif Engineering?

Het kantoor van Ymif Engineering bevindt zich in Den Haag. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 

6 vacatures

Hardware en/of Software Engineer bij Ymif Engineering BVDEN HAAG24966
Junior Hardware en/of Software Engineer bij Ymif Engineering BV DEN HAAG24967
Senior Hardware en/of Software Engineer bij Ymif Engineering BV DEN HAAG24968
Software Engineer bij Ymif Engineering BVDEN HAAG24844
Junior Software Engineer bij Ymif Engineering BV DEN HAAG24964
Senior Software Engineer bij Ymif Engineering BV DEN HAAG24965