Yrz bedient haar klanten met passende technische software experts. De organisatie is dienstverlener en gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische (embedded) software. De High Tech industrie van zowel de machine- en apparatenbouwers, als de producenten van consumentenelektronica en medische- en beeldverwerkende applicaties behoren tot het expertisegebied van YRZ.

breaker

Over Yrz 

In het bedrijf zijn ze er van overtuigd dat de High Tech industrie hoge en specifieke eisen stelt aan de technische en persoonlijke competenties van mensen. De software professionals voldoen aan die eisen en de actuele kennis van gangbare en nieuwe technologieën en de betekenis daarvan voor de klanten, maakt dat Yrz de kwaliteit van haar dienstverlening steeds op een zeer hoog peil houdt.

Bij Yrz zijn ze ervan overtuigd dat de High Tech industrie hoge en specifieke eisen stelt aan de technische en persoonlijke competenties van mensen. De software professionals van Yrz voldoen aan die eisen en de actuele kennis van gangbare en nieuwe technologieën en de betekenis daarvan voor hun klanten, maakt dat Yrz de kwaliteit van haar dienstverlening steeds op een zeer hoog peil houdt.

breaker

Klanten en projecten

Klanten van YRZ zijn onder andere:

breaker

Werken bij Yrz 

Laat mensen doen waar ze goed in zijn. Bij Yrz werken mensen aan uitdagende opdrachten die hen op het lijf geschreven zijn. Doen waar je goed in bent en werken aan wat je boeit dat is waardoor mensen beter presteren en waardoor  klanten een hogere kwaliteit en productiviteit behalen.

breaker

Waar zit Yrz?

Vlak bij de Glaspoort in Eindhoven is het kantoor van Yrz goed te bereiken met het openbaar vervoer (zeven minuten met de bus vanaf het centrum). Daarnaast zijn er veel parkeermogelijkheden rondom het kantoorpand waardoor Yrz ook makkelijk te bereiken is als je met de auto komt.

 

0 vacatures

YRZ heeft nog geen vacatures online staan.