Dynniq

Dynniq is een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Dagelijks ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden 1.800 medewerkers  technologische oplossingen, die directe ondersteuning bieden bij het dagelijks leven van gebruikers. De missie van Dynniq: met geavanceerde technologie mensen en goederen ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming.

Dynniq richt zich met name op systems engineering en biedt geïntegreerde oplossingen op basis van ontwerp, implementatie en onderhoud.

Waarom Tecque?
In het verleden heeft Dynniq al eens contact gehad met Tecque en zusterbedrijf Bonque (voor de IT vacatures). Inmiddels hebben Dynniq en Tecque al ruim een jaar een samenwerking en zijn er meerdere specialisten aangenomen.

We hebben voor Tecque gekozen omdat jullie transparant werken, kandidaten worden vanuit onze eigen bedrijfsnaam benaderd. Tecque spreekt de kandidaten en doet een goede screening. We hebben contact met zowel Bouke als Nando, die beide verstand hebben van verschillende type functies. Eigenlijk wordt het stuk werving wat ons altijd heel veel tijd kost, uit handen genomen. Dit gaat van gesprekken inplannen tot een stukje onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden.”

Werken bij Dynniq?
Met ruim 1800 medewerkers op verschillende locaties gebeurt er veel binnen de divisies van Dynniq. Meteen als je hier binnenkomt heb je veel uitdagingen en verantwoordelijkheden. We werken heel resultaatgedreven - daar moet je tegen kunnen. Ons DNA is PRO, wat staat voor Proactive, Reliable, Open. Die houding verwachten we dan ook van onze medewerkers. Techneuten zoeken uitdaging en diversiteit, dat kunnen ze bij ons vinden. De meeste collega’s vinden de projecten ontzettend interessant.”