Home /
Waarom Tecque?

Waarom Tecque?

Op Tecque staan geen werving- en selectiebureaus. Dat betekent dat je ziet bij welk bedrijf je solliciteert. Je houdt te allen tijde zelf de controle en loopt dus niet het risico dat je bij minder interessante bedrijven of zelfs je eigen werkgever terechtkomt.

Al onze vacatures zijn up-to-date. Wanneer een vacature is vervuld halen wij deze namelijk direct van de site. Als jij via Tecque op een vacature reageert, is het altijd een vacante vacature en verdoe je je tijd niet met solliciteren op oude of reeds vervulde vacatures.

Daarnaast zie je in één oogopslag de voor jou relevante vacatures. Je ziet de vacatures in jouw vakgebied, in jouw regio. Hierdoor kost het solliciteren jou minder tijd. Bovendien kun je je inschrijven voor een mailing met vacatures uit jouw vakgebied en regio. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste vacatures! 

 

Stappenplan

Als je één of meer vacatures hebt gevonden die je interessant genoeg lijken om op te solliciteren, volg dan de volgende stappen: 

 

 STAPPENPLAN SOLLICITEREN

STAP 1 : Een goede motivatiebrief schrijven
Hoe stel je een succesvolle motivatiebrief op. Op welke zaken moet je letten, en wat is de beste toon.

STAP 2 : Een goed cv opstellen
Wat is een goede opzet, wat zet je wel en niet in je cv. Voorkom veelgemaakte fouten, hoe gebruik je referenties optimaal.

STAP 3 : Solliciteren
Wat zijn handige dingen om te doen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe bereid je je voor.

STAP 4: Het aanbiedingsgesprek
Wat kan je verwachten van een aanbiedingsgesprek en hoe anticipeer je daarop.

 

STAP 1: Een goede motivatiebrief  

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons