Home /
Agrozone

TOP WERKGEVER: Agrozone

Agrozone is een jonge, snel groeiende onderneming die milieuvriendelijke, innovatieve oplossingen biedt op het gebied van lucht- en waterzuivering met behulp van ozon. Agrozone is een zeer klantgerichte onderneming die standaard en klantspecifieke oplossingen ontwikkelt voor haar klanten. Met ca. 20 medewerkers ontwerpen, verkopen, produceren en onderhouden ze deze systemen die wereldwijd worden toegepast in agrarische – en industriële sectoren. Agrozone is gevestigd in Loenen op de Veluwe.

Over Agrozone

Agrozone onderneemt op basis van ruim 20 jaar ervaring in ozon en is daarmee in Nederland de absolute marktleider qua kennis en bouw van ozonsystemen. Vanuit een historisch bedrijfspand ontwikkelen en produceren ze al hun producten zelf. Dankzij een eigen R&D afdeling en automatisering werken ze continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten en blijven ze nieuwe toepassingen voortdurend testen.

Het pand waarin zij gevestigd zijn dateert uit 1666, van voor de industriële revolutie. Nu pas, zo'n 400 jaar later, zijn ze die revolutie aan het voltooien met producten die geen aanslag doen op de wereld om zich heen.

Nadat voormalig eigenaar Cees de Haan 15 jaar actief was in de industriële sector en marktleider was op het gebied van legionellabestrijding in koeltorens met ozon, was hij in 2008 toe aan een nieuwe uitdaging. Agrozone werd de naam voor een nieuw bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van residuvrije desinfectietechnieken om het gebruik van chemie, bestrijdingsmiddelen en medicijnen in de samenleving terug te dringen. Deze doelstelling wordt binnen Agrozone door alle medewerkers nagestreefd als zijnde een missie.

Hun innovatieve technieken geven menig ondernemer de kans om duurzaam te ondernemen, een grote bijdrage te leveren aan het milieu en veiligheid voor de mens. Een kans om mee te doen in hun missie.

Door de behaalde successen van Agrozone worden haar systemen inmiddels over de gehele wereld geëxporteerd, van Scandinavische landen tot Rusland en van Zuid-Afrika tot USA/Canada.

Werken bij Agrozone

Agrozone biedt:

  • Marktconform salaris;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Voldoende mogelijkheden om te groeien.


Waar is Agrozone gevestigd?

Het kantoor van Agrozone is in Loenen. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons