Home /
Albea

TOP WERKGEVER: Albea

De Albéa Group is een internationale organisatie die zich richt op het ontwikkelen en fabriceren van verpakkingsoplossingen voor Cosmetica en Persoonlijke Verzorging. 

Over Albéa Group

Wereldwijd werken er 16.700 mensen op een 40-tal locaties. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs en de organisatie is onderverdeeld in vier clusters; Cosmetic Rigid Packaging, Beauty Solutions, Tubes en Dispensing waarbinnen de locatie Alkmaar het Expert Centre is voor de ontwikkeling en assemblage van schuimpompen. Naast Foam Pumps vallen onder Dispensing ook de productgroepen Lotion Pumps, Fragrance, and Samplers.

Werken bij Albéa Group

Werken bij Albéa betekent werken voor de marktleider in verpakkingen voor cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. Ze bieden een goed salaris, winstbonusregeling en een premievrij pensioenregeling. Het is een resultaatgerichte functie met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid binnen een vast team. De werkomgeving bij Albéa kenmerkt zich door een open en informele werksfeer.

Waar is Albéa Group gevestigd?

Het kantoor van Albéa Group in Nederland is gevestigd in Alkmaar. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons