Home /
Alfen BV

TOP WERKGEVER: Alfen BV

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet. Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

Vanadgroup3

Over Alfen

De transformatorstations van Alfen voorzien miljoenen huishoudens en bedrijven van energie en met de laadpalen worden dagelijks vele duizenden elektrische auto’s opgeladen. Het energieopslagsysteem van Alfen wordt toegepast voor onder andere load balancing, energiehandel, frequentieregeling en het realiseren van autonome elektriciteitsnetten in combinatie met zonne- of windenergie.

Naast de transformatorstations legt Alfen complete elektriciteitsnetwerken aan bij klanten in de glastuinbouw en in de industriële sector. Alfen wordt als koploper in de energiedistributie veelvuldig gevraagd voor duurzame projecten als energieopslag en aansluiting van zonneparken en windmolens. Hiermee is Alfen al 80 jaar een vakkundig specialist op het gebied van het transformeren en verdelen van midden- en hoogspanning.

Klanten en projecten

Alfen heeft al aan vele verschillende projecten gewerkt. Zo hebben ze expertise in Energieopslag, Gridautomatisering, oplaadpunten, transformatorstations en elektriciteitsnetten in de markten van glastuinbouw, netbeheer, industrie en duurzame energie.

Werken bij Alfen

Werken bij Alfen betekent werken bij een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk vol energie zit en dat zich al meer dan 80 jaar met grote passie inzet voor de ontwikkeling en innovatiekracht van de energiewereld. Alfen heeft niet alleen interessante mogelijkheden binnen de techniek, maar ook op het gebied van logistiek, commercie of administratie.

Bij Alfen heerst een goede werksfeer, krijg je uitstekende arbeidsvoorwaarden en werk je met gemotiveerde en professionele collega’s. Niet voor niets is Alfen dan ook vanwege haar innovatieve karakter, inzet voor de samenleving en aandacht voor mensen verkozen tot Ondernemer van het Jaar. Dankzij een goede persoonlijke begeleiding en een eigen bedrijfsschool, zijn er bij Alfen meer dan voldoende toekomstmogelijkheden en carrièrekansen.

Waar zit Alfen?

Het kantoor van Alfen is gelegen in het noorden van Almere in de provincie Flevoland. Met een centrale ligging in Nederland is het bedrijf gemakkelijk te bereiken met de auto

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons