Home /
Engie Infra & Mobility

TOP WERKGEVER: Engie Infra & Mobility

ENGIE is niet alleen expert op het gebied van ontwerpen, realiseren, beheer en exploitatie van energienetten, ze ontwerpen ook infrastructurele installaties en systemen en aanverwante mobiliteitsoplossingen voor verkeer over land en water.

Over ENGIE Infra & Mobility

ENGIE bestaat in Nederland uit ENGIE Energie, ENGIE Services, ENGIE LNG, ENGIE Fabricom en ENGIE Laborelec. Door krachten te bundelen ontstaat er een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering. ENGIE wil voorop lopen in de energietransitie en dat, dankzij innovatieve en duurzame energieoplossingen, de energietransitie ook echt waarmaakt. Ze geven richting aan deze verandering en helpen klanten (bedrijven, instellingen en consumenten) om de stap van een fossiele naar een 100% duurzame energiehuishouding, en tevens de beweging naar decentralisatie, zo snel en zo kostenefficiënt mogelijk te maken.

De wereld van energie verandert. ENGIE Energie is een wereldspeler die voorop wil lopen in deze verandering. Door de eigen energiebronnen stapsgewijs te verduurzamen en bijvoorbeeld digitalisering in te zetten. En vooral door klanten de regie in handen te geven hun totale energiekosten te managen en te optimaliseren. ENGIE Energie heeft de deskundigheid en ervaring in huis om voor consumenten en zakelijke klanten de beste (duurzame) energieoplossingen te realiseren.

ENGIE maakt infrastructuur voor mobiliteit en energie slimmer, veiliger en duurzamer. Deze infrastructuur maken zij niet alleen functioneel, ze voegen ook intelligentie toe en maken deze netwerken integraal toepasbaar. Dat doen ze onder andere in de vorm van zon- en windparken, duurzame mobiliteit, Smart Grids maar ook voor tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en Smart Corridors.

Werken bij ENGIE Infra & Mobility

Met plezier naar je werk gaan. Dat vinden ze bij ENGIE belangrijk! Ze praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij hun om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen zij de klanten niet bieden wat ze van ENGIE verwachten.

Vaak werk je als een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen. Mensen die betrokken zijn. Het is niet toevallig dat bij ENGIE veel collega's met elkaar optrekken buiten werktijd. Dat stimuleren ze ook met bijvoorbeeld een gezamenlijke deelname aan de Dam-tot-Damloop. Een collegiale sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

Waar zit ENGIE Infra & Mobility?

Het kantoor van Engie Infra & Mobility is gevestigd in het zuiden van Zaandam. Het bedrijf is zeer makkelijk te bereiken met de auto, de bus en de trein. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons