Home /
Expro Engineering

TOP WERKGEVER: Expro Engineering

EXPRO engineering is een technisch ontwerpbureau met vestigingen in Hengelo en Gorinchem, dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland.

Vanadgroup3

Over EXPRO engineering

Electrical engineering – ook wel hardware engineering genoemd – is één van de twee pijlers onder de dienstverlening van EXPRO engineering. De engineers zijn experts op het gebied van ontwerpen en verbeteren van elektrotechnische en besturingsinstallaties en instrumentatie, in allerlei verschillende industrieën en branches.

De software engineers van EXPRO engineering ontwerpen, programmeren en implementeren de besturingssoftware voor veel verschillende installaties in de industriële automatisering. De expertise ligt hierbij op PLC, SCADA en MES, waarbij engineers ervaring hebben met veel voorkomende softwaresystemen.

Klanten en projecten

Een aantal klanten waarmee EXPRO engineering mee heeft gewerkt zijn:


Werken bij EXPRO engineering

Werken bij EXPRO engineering is werken bij een technisch ontwerpbureau dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. De engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. EXPRO stelt de mens centraal. Of hij nu klant is of collega. Begrippen als eerlijkheid, respect en vertrouwen staan bij EXPRO engineering hoog in het vaandel en afspraak is afspraak.

Waar zit EXPRO engineering?

Het kantoor van EXPRO is gelegen in het noorden van Hengelo in de provincie Overijssel. Doordat het bedrijf naast de afslag van de A1 is gevestigd, zijn ze zeer makkelijk te bereiken met de auto.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons