Home /
Hellebrekers

TOP WERKGEVER: Hellebrekers

Hellebrekers Technieken is een vooraanstaand technisch dienstverlener op het gebied van Industriële proces automatisering, Sport & Recreatie en Service, Onderhoud & Technisch Beheer. Hellebrekers Technieken is dé specialist op het gebied van ontwerp, realisatie, ontwikkeling en duurzaam onderhoud van technische installaties. 

Over Hellebrekers Technieken 

Hellebrekers Technieken is een technische dienstverlener op het gebied van procesinstallaties en gebouwinstallaties. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen zij hun klanten in de industrie, sport en recreatie en utiliteit. Van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer, in grote verscheidenheid van technische disciplines. Hellebrekers Technieken heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.

Hellebrekers Technieken is een professionele no-nonsense organisatie waarbij de cultuurwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel staan.

Werken bij Hellebrekers Technieken

Hellebrekers Technieken is een financieel gezond en zelfstandig bedrijf waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Binnen de functies is er sprake van voldoende afwisseling en wordt zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid gevraagd. Dit binnen een prettige en collegiale werkomgeving. Aanvullende opleidingen zowel intern als extern. Uiteraard bieden zij hun medewerkers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hellebrekers Technieken heeft 180 medewerkers in dienst vanuit de vestigingen Nunspeet, Oss en Alphen aan den Rijn.   

Waar zit Hellebrekers Technieken?

Met zowel de auto (A28) als het openbaar vervoer is het kantoor van Hellebrekers Technieken op Marconiweg 28 te Nunspeet goed te bereiken. Op een loopafstand van maximaal 6 minuten van Hellebrekers Technieken zit een bushalte.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons