Home /
IACT

TOP WERKGEVER: IACT

IACT werkt met zeer veel verschillende opdrachtgevers. Hierdoor hebben ze brede kennis en ervaring opgedaan. Terugkijkend naar hun projecten zien ze dat ze op een 6-tal gebieden specialistische kennis hebben vergaard. Daarnaast zien ze bij alle projecten de schoonheid van een oplossing in een probleem.

Over IACT

IACT ontwikkelt sinds 1999 software voor industrieel gebruik. Dat kan voor kleine machines zijn, maar ook voor besturingen en visualisaties van grote processen. Wat het project ook is, zij denken mee vanuit hun kennis en ervaring. Samen met de klanten zorgen zij dat het goed werkt.

Bij IACT werken ze vanuit hun kantoor in Haaksbergen. Inbedrijfstelling van de software vindt plaats op locatie, vaak wereldwijd. Het team heeft alle kennis en kunde in huis op het gebied van industriële automatisering en communicatietechniek. Dat ze kwaliteit leveren en klantgericht werken, blijkt uit het feit dat de klanten steevast terugkomen.

Klanten en projecten

IACT werkt continue aan diverse projecten. Een aantal van hun klanten zijn:

Waar is IACT gevestigd?

IACT is gevestigd in het noorden van Haaksbergen te Overijssel. Doordat het bedrijf op een industrieterrein ligt is het gemakkelijk te bereiken met de auto. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons