Home /
POWARE Industrial Automation BV

TOP WERKGEVER: POWARE Industrial Automation BV

POWARE Industrial Automation is gespecialiseerd in het ontwerp, de realisatie en optimalisatie van productiebesturingsystemen.

De dienstverlening van POWARE is gericht op industriële productiebedrijven, system integrators, machinebouwers, engineering contractors en systeemleveranciers in diverse markten, zoals de Chemie-, Olie en Gas-, Farmacie-, Energie-, Water- en Levensmiddelenmarkt. Bij POWARE kan men terecht voor engineering capaciteit voor ontwerp, uitvoering, testen en commissioning, maar ook voor een deskundig advies of het verzorgen van een specifieke applicatietraining.

breaker

Over POWARE

POWARE Industrial Automation ondersteunt haar klanten bij de uitvoering van projecten door detachering van engineers op projectbasis zowel nationaal als internationaal.

Het bedrijf begeleidt haar klanten naar hun toekomstige proces- en productie besturingssytemen. De medewerkers van POWARE zijn resultaatgericht en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering van uw projecten. De organisatie ondersteunt haar medewerkers bij het realiseren van hun ambities en het maken van individuele keuzes voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Een menselijke benadering zien is een van de belangrijkste drijfveer voor succes. Samen succesvol en het delen van successen vormen het uitgangspunt voor het handelen.

De kracht van POWARE is een combinatie van domein-, proces- industriële kennis en ervaring. Dit zorgt ervoor dat innovatieve oplossingen worden ontwikkeld voor proces- en informatiesystemen. Wat resulteert in continuïteit en een hoge efficiëntie. POWARE staat voor menselijke kracht in hard- en software oplossingen. Het bedrijf gelooft in ‘prettig zaken doen’ en hanteert de volgende waarden om gezamenlijk gestelde doelen op prettige wijze te bereiken:

  • Menselijk
  • Doelgericht
  • Verantwoordelijk
  • Leergierig
  • Fair

breaker

Klanten en projecten

De gerenommeerde klanten van POWARE zijn systeemleveranciers, EPC contractors, integrators, machinebouwers en eindgebruikers in verschillende markten, waaronder de olie- en gas, de (petro)chemie, de levensmiddelen, de farmacie, de water en infra markten. POWARE heeft een diversiteit aan klanten referenties.

breaker

Werken bij POWARE

Bij POWARE hebben de medewerkers uitdagende werkzaamheden voor interessante opdrachtgevers opgelegd. Naast een fantastische baan hebben werknemers van POWARE ook kans op doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf biedt flexibiliteit en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met respect en persoonlijke aandacht voor elkaar. Naast de standaard 30 vakantiedagen, krijgen medewerkers ook extra vrij op tropische dagen in Nederland.

breaker

Waar zit POWARE?

Het hoofdkantoor van POWARE ligt in het noordoosten van Amersfoort op het industrieterrein maar is actief in heel Nederland. Het bedrijf is vanaf alle kanten goed bereikbaar, het ligt namelijk naast het knooppunt van Hoevelaken in het midden van het land.

 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons