Home /
Tools For Technology

TOP WERKGEVER: Tools For Technology


Bij TFT lossen ze technische vraagstukken op. Met robotica, mallen, gereedschappen en machines automatiseert TFT de processen van de klant.

Bannerbreaker


Over TFT


In 1998 startten Jos van de Ven en Huub Gerardts het bedrijf. Vandaag de dag denken, bouwen en ontwikkelen er 15 vakspecialisten voor de consumentenmarkt, automotive – en luchtvaartindustrie en defensie.

De werkwijze van TFT start met de vraag van de klant. Een proces dat geautomatiseerd moet worden, onderdelen die goedkopere productie behoeven of componenten die de klant met een continue kwaliteit wilt produceren; TFT kent de ontelbare mogelijkheden van de automatisering en lost de vraag van de klant efficiënt, duurzaam en rendabel op. Bovendien kent de klant het bedrijfsproces en de mogelijkheden. Samen wordt de beste oplossing gevonden.

Uiteindelijk draait het om de juiste combinatie van kostenreductie, productietijd, ergonomie en continue kwaliteit, waarbij de klant bepaalt waar de nadruk ligt. Voor elk onderdeel dat TFT gebruikt geldt hetzelfde principe: de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Met veel van de leveranciers werkt het bedrijf al een lange tijd samen.

breaker


Klanten en projecten

TFT werkt onder andere voor:


klanten

  • Voor beddenfabrikant Auping produceerde TFT negen lasmallen waarmee ze meer dan honderd verschillende bedframes over één productlijn kunnen fabriceren;
  • Voor Brabant Alucast ontwikkelde TFT een meerspillige verspaningsmachine voor aluminium gegoten brackets. De machine heet UMMC1204, wat staat voor Universal Multi Milling Center met 12 stappen en 4 bewerkingsstations. De gegoten brackets voldeden niet aan de nauwkeurigheidseisen. De machine moet de producten daarom uiterst precies frezen en er tegelijkertijd een paar miljoen per jaar afleveren. Tevens heeft TFT voor de handling van oliepannen een robotgestuurde en volledig beladen controle- en montagelijn ontwikkeld.
  • Voor DAF Trucks NV ontwikkelde en produceerde TFT twee lasmallen om de onderbumper van een vrachtwagen te lassen. De onderbumper wordt in twee fases gelast.

breaker


Werken bij TFT


TFT biedt je de ruimte om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen en zal je hier waarin nodig ondersteunen, bijvoorbeeld door het volgen van training en cursussen. Salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis en ervaring. De bedrijfscultuur kan het beste worden omschreven als: informeel, open communicatie, flexibel en onafhankelijk. Daarnaast biedt TFT genoeg ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden in verschillende technische vakgebieden. 

Bekijk de huidige vacatures van TFT op Tecque.nl.

Medewerkersbreaker


Waar zit TFT?

TFT is gevestigd in Asten, Noord-Brabant. Het bedrijf ligt vlak bij de A67 en is met de auto dus goed te bereiken.

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons