Home /
Van Duijnen Horeca Service

TOP WERKGEVER: Van Duijnen Horeca Service

Van Duijnen Horeca Service is dé grootste zelfstandige technische dienstverlener voor de drankverstrekkende horeca in Nederland. Zij bieden een compleet pakket van innovatieve producten voor een optimale drankverkoop met maximaal rendement.

breaker

Over Van Duijnen

Van Duijnen, van oorsprong een familiebedrijf, werd in 1941 opgericht in Amsterdam als leverancier van drankautomaten. Inmiddels is Van Duijnen gevestigd in Almere. Van Duijnen Horeca Service valt samen met Van Duijnen Koffie onder de Van Duijnen Groep. Van Duijnen levert maatwerk, waarbij de nadruk ligt op het bieden van optimale service met een landelijke dekking.
Van Duijnen levert, installeert, onderhoudt en reinigt koel- en tapinstallaties en verzorgt tapautomatisering.

breaker

Partners

Als marktleider werkt Van Duijnen Horeca Service samen met veel vooraanstaande partners. Ook voeren zij voor veel toonaangevende brouwerijen en drankenleveranciers de installaties uit. Onder meer voor Heineken, Amstel, Brand, Bitburger, PALM Breweries, Groupe LFE en Verbunt.

breaker

Werken bij Van Duijnen

Professioneel, informeel, mensgericht, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé. Dat is de cultuur en personeelsbeleid van Van Duijnen Horeca Service. in een notendop. De kennis van zaken en de passie waarmee de werknemers van Van Duijnen elke dag hun diensten verlenen zijn de aspecten die succesbepalend zijn.

Op dit moment zet Van Duijnen zich met ruim 100 ondernemende collega’s in voor de tevredenheid van de klanten, grote en kleinere horecagelegenheden in heel Nederland.

De open cultuur bij Van Duijnen nodigt medewerkers uit om mee te denken over beleid en inventieve klantoplossingen. Ondertussen wordt er ook gewoon hard gewerkt.

breaker

Waar is Van Duijnen gevestigd?

Je vindt het kantoor in Almere, waar de sfeer zeer aangenaam is en het de collegiale interactie stimuleert. Het kantoor is uitgerust met een echte ‘bruine kroeg’ als trefpunt. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons