Home /
Zorge Industrie BV

TOP WERKGEVER: Zorge Industrie BV

Zorge produceert technisch hoogwaardige maatwerkonderdelen uit elastomeren, kunststoffen en vele andere materialen.

Al meer dan 60 jaar is het familiebedrijf Zorge een solide en betrouwbare leverancier voor bedrijven in de maakindustrie. Vanuit modern uitgeruste productievestigingen in Europa en Azië levert het aan klanten over de hele wereld.

 breaker

Over Zorge

Zorge-Hoffmann Groep

Zorge is onderdeel van de Zorge-Hoffmann Groep, een alliantie van twee familiebedrijven met een gezamenlijke jaaromzet van 13 miljoen euro, 180 medewerkers, productievestigingen in Nederland, Duitsland, Hongarije en nauwe samenwerkingen met Aziatische producenten. Zorge en Hoffmann hebben elk hun eigen specialismen in rubber precisiedelen en productietechnieken.


Onderscheidend en innovatief

De basis van Zorge wordt gevormd door onderscheidende expertise in productietechnieken en materiaalkennis. Daarbij speelt het bedrijf continu in op nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Zorge heeft zich gespecialiseerd in productietechnieken voor het maken van precisiedelen uit rubber compounds en spuitgietdelen uit LSR (liquid silicone rubber), TPE’s (thermoplastische elastomeren) en thermoplasten.

Uniek is de kennis en ervaring in tweecomponententechnieken en microdelen waarbij metaal- of kunststofdelen worden gecombineerd met een rubber deel.


Slagvaardig en flexibel

Doordat Zorge flexibel is en korte lijnen heeft, kan het bedrijf snel reageren op de wensen van zijn klanten en op veranderingen in de markt. Door zijn lange staat van dienst heeft Zorge een brede expertise opgebouwd, waarmee het zijn klanten ondersteunt van productontwerp tot en met levering en van protoserie tot en met massaproductie.

breaker

Werken bij Zorge

Zorge is continu in beweging. Daarom maakt het bedrijf graag kennis met gedreven en enthousiaste mensen het team kunnen versterken en een bijdrage willen leveren aan de groei van een internationale onderneming

breaker

Waar zit Zorge?

De Zorge-Hoffmann Groep heeft op dit moment honderdtachtig medewerkers en productievestigingen in Nederland, Duitsland en Hongarije. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Katwijk. De vestiging is eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300530
... of we bellen jou
of je mailt ons